Θεατρική Παράσταση (Σια 19/7/2016) - 13/07/2016

11 Ιουλίου 2016

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας σε συνεργασία με το Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ παρουσιάζουν τη Θεατρική Παράσταση «MadeinCyprus», του Κωνσταντίνου Οδυσσέως, σε σκηνοθεσία του Αντρέα Τσουρή.

«Το μικρό σουβλιτζίδικο του κυρίου Ματθαίου είναι το αγαπημένο στέκι του κυρίου Γιάννη Ηρακλέους, ο οποίος τρώει συχνά με την οικογένειά του, λόγω του ότι είναι φθηνά και νόστιμα, κυρίως ο γύρος του που τον φτιάχνει ο Αχμέτ, ο υπάλληλος του Ματθαίου. Όταν όμως ο κ. Γιάννης ανακαλύπτει ότι ο «μισταρκός» του Ματθαίου είναι Τουρκοκύπριος, κάνει έντονες παρατηρήσεις στον ιδιοκτήτη του σουβλιτζίδικου… Η ανακάλυψη του κ. Γιάννη για τον Τουρκοκύπριο « μισταρκό», δεν θα είναι όμως ούτε η πρώτη αλλά ούτε και η πλέον δυσάρεστη από διαδοχικές εκπλήξεις που θα υποστεί, αφού στην πορεία θα αποκαλυφθούν πολύ περισσότερα….»

Το έργο αποτελεί μία σύγχρονη Κυπριακή Κωμωδία με χαρακτήρες βγαλμένους από την κυπριακή πραγματικότητα, σε μια ιστορία όπου ο μύθος συναντά την αλήθεια, προσφέροντας άφθονο γέλιο.

Παίζουν οι ηθοποιοί Αντρέας Τσουρής, Χρήστος Γιάγκου, Σοφία Καλλή, Έλενα Χριστοφη, Ξένια Κωνσταντινίδου, Μένια Μαθιουδάκη και Μιχάλης Σοφοκλέους.

Το έργο θα παρουσιαστεί την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016 και ώρα 8:30 μ.μ. στo Κοινοτικό Αμφιθέατρο. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους.

Σας καλούμε όλους για να απολαύσουμε μαζί μια ευχάριστη θεατρική βραδιά!

 

Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας


« Go Back