ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑΣ 2017 - 14/04/2017

ΠΑΣΧΑ 2017
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑΣ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑΣ
 
Η Επιτροπή Εκδηλώσεων της Κοινότητας Κακοπετριάς σας προσκαλεί και φέτος στις εκδηλώσεις που προγραμματίζει στην αυλή του Περιφερειακού Δημοτικού Σχολείου  Κακοπετριάς.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα ακόλουθα:
 
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, γύρω στις 5.00 μ.μ., με την προσδοκία της συμμετοχής όλων των κατοίκων και των φίλων της Κακοπετριάς αναμένεται να ζωντανέψουν παραδοσιακά παιχνίδια όπως η «συτζιά», «ο κάμηλος», «η βασιλιτζιά», «η σούσα», «ο ζίζιρος» και να διεξαχθούν αγώνες σακκουλοδρομίας, αυγοδρομίας, διελκυστίνδας (σιοινί) κ.ά. Στους νικητές θα απονεμηθούν μετάλλια. Παράλληλα, μέλη του Συνδέσμου Γονέων του Περιφερειακού Δημοτικού Σχολείου Κακοπετριάς θα διαθέτουν προς πώληση, σε χαμηλές τιμές, εδέσματα και άλλα προϊόντα για ενίσχυση του ταμείου τους.
Μουσική θα πλαισιώνει την εκδήλωση.
 
ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Τα παιχνίδια θα αρχίσουν γύρω στις 5.00μ.μ. Το βράδυ, γύρω στις 7.00μ.μ. θα ακολουθήσει διασκέδαση με ποτό, σουβλάκια σε πολύ χαμηλές τιμές. Το παραδοσιακό σχήμα ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΑ θα εμπλουτίσουν  την όλη εκδήλωση με ένα τρίωρο πρόγραμμα κυπριακής παραδοσιακής μουσικής.
 
ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Παραδοσιακά παιχνίδια, διαγωνισμό κτυπημάτων πέναλτι και διασκέδαση με  μουσική, χορό και τραγούδι θα περιλαμβάνει η τρίτη μέρα των εκδηλώσεων στις 5:00μ.μ. και πάλι.
 
Σας περιμένουμε. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι.
 
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ «ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ»
 
Σημ: Στην Επιτροπή Εκδηλώσεων μετέχουν ισότιμα
το Κοινοτικό Συμβούλιο και όλα τα οργανωμένα σύνολα της Κοινότητας

 


« Go Back