Εορτασμός Μνήμης Αγίου Γεωργίου (Ποτάμι 22-23/4/2018) - 12/04/2018

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΜΟΡΦΟΥ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΜΝΗΜΗΣ
ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥ
(22-23.04.2018)

Ανακοινώνεται στο φιλάγιο χριστεπώνυμο πλήρωμα ότι στις 22 Απριλίου (απόγευμα) και 23 Απριλίου (πρωί) 2018 θα τελεσθεί στον ναό μας πανηγυρικά η Μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, προεξάρχοντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου.

Την Κυριακή, 22 Απριλίου και ώρα 6.00 μ.μ., θα ψαλεί ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, και τη Δευτέρα, 23 Απριλίου και ώρα 7.00 π.μ., θα αρχίσει η Ακολουθία του Όρθρου (άφιξη Μητροπολίτου) και στη συνέχεια θα τελεσθεί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Τη Δευτέρα, 23 Απριλίου και ώρα 5.00 μ.μ., θα τελεσθεί Παράκλησις προς τον εορτάζοντα Άγιο Γεώργιο.

Σημειώνουμε ότι ο Πανιερώτατος κατά την έλευσή του για την Ακολουθία του Εσπερινού θα μεταφέρει πρόσφατα φιλοτεχνημένη λειψανοθήκη με τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου, το οποίο θα παραμείνει στον ναό μας προς προσκύνηση και ευλογία των πιστών.

Παράκληση του Πανιερωτάτου, όπως οι πιστοί που θα προσέλθουν για τη Θεία Λειτουργία προετοιμασθούν κατάλληλα για να κοινωνήσουν των Αχράντων Μυστηρίων.

Εκ του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ποταμίου.


« Go Back