Πασχαλινές Εκδηλώσεις στο Ακάκι - 19/04/2018

Πασχαλινές Εκδηλώσεις στο Ακάκι

Το χωριό Ακάκι για ακόμη μια χρονιά σας προσκαλεί στην καθιερωμένη του -πια- πασχαλινή εκδήλωση, στην πλατεία του χωριού, για να γεμίσουν με χαμόγελα και στιγμές απέραντης διασκέδασης και παιχνιδιού οι αναστάσιμες μέρες που έρχονται.

Την διοργάνωση της εκδήλωσης έχει αναλάβει η Ομάδα Νέων Ακακίου «Ο Σερράχης» και στόχος της και φέτος είναι να «παντρέψει» την παράδοση με την σύγχρονη εποχή, δηλαδή τα παραδοσιακά με κάποια νέα παιχνίδια που θα χαρίσουν εξίσου στιγμές διασκέδασης τόσο στους συμμετέχοντες, όσο και σ’ αυτούς που απλά θα παρακολουθούν.

"Ετοιμαστείτε και έρχεται" μας λένε οι διοργανωτές…Την Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα, λοιπόν, στις 8 και 9 Απριλίου αντίστοιχα, η κοινότητα Ακακίου θα μας περιμένει όλους στην πασχαλινή της εκδήλωση στην πλατεία του χωριού, με πολλά παιχνίδια και εκπλήξεις!

Ένα ταξίδι αναβίωσης και γνωριμίας με τα παιχνίδια των προγόνων μας, όπως κάμηλος, ζίζιρος, αυγοδρομίες, σακουλοδρομίες, διτζίμι κλπ, αλλά και σε πολλά νέα και εξίσου ξεκαρδιστικά παιχνίδια, όπως ο διαγωνισμός νερού με τριαντάφυλλο, σκυταλοδρομία μπύρας και ο πιο «Αδύναμος Κρίκος». Έναρξη των παιχνιδιών ως είθισται οι γαϊδουροδρομίες!

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα


« Go Back