ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΡΣΟΥΣ (2018) - 10/07/2018

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΡΣΟΥΣ (2018)

Ο Σύνδεσμος Ανάπτυξης σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο, το Κέντρο Νεότητος και την Εκκλησιαστική Επιτροπή Άρσους, διοργανώνουν τις πιο κάτω καλοκαιρινές εκδηλώσεις και καλούν όλους του Αρσιώτες και φίλους του χωριού όπως παραστούν.

ΤΡΙΤΗ 31 Ιουλίου : Εορτάζεται στο Άρσος από αρχαιοτάτων χρόνων η Ανακομιδή των λειψάνων του Αποστόλου Φιλίππου από την Κωνσταντινούπολη στο Άρσος το 1204.Την παραμονή θα τελεσθεί πανηγυρικός Εσπερινός.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 Αυγούστου 8 30 μ.μ. Κρητική Βραδιά με τραγούδια και χορούς με τους Γιώργη Ζαχαριουδάκη στο λαγούτο και Μύρωνα στην λύρα στην Πλατεία του χωριού. Είσοδος Ελεύθερη.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 Αυγούστου 6μ.μ.-8μ.μ. Αιμοδοσία στην μνήμη των Πεσόντων Αρσιωτών και καταγόμενων από το Άρσος κατά την Τουρκική Εισβολή

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 Αυγούστου 8 μ.μ. Αμφιθέατρο του χωριού: Θεατρική παράσταση << ΕΝ ΠΚΙΕΡΩΝΟΥΜΕ …! ΕΝ ΠΚΙΕΡΩΝΟΥΜΕ..!>> κωμωδία με άφθονο γέλιο από το Περιφερειακό Θέατρο <<ΣΚΑΛΑ>> Είσοδος 5 Ευρώ.
Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Ανδρέας Μελέκης, Ζωή Κυπριανού, Σοφοκλής Κασκαούνιας, Χρυστάλλα Καλλένου, Λουκάς Λουκά, Φοίβος Γεωργιάδης.

ΤΡΙΤΗ 14 Αυγούστου 4μ.μ. Ετήσια Γενική Συνέλευση Συνδέσμου Ανάπτυξης Άρσους .Απολογισμός , Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
8:30 μ.μ. Τόμπολα στην πλατεία

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 Αυγούστου 8 μ.μ. Τόμπολα στην πλατεία
Χαλαρή βραδιά με συνοδεία Ακκορτεόν

ΠΕΜΠΤΗ 16 Αυγούστου 4-8 μ.μ. Ημέρα διασκέδασης και παιχνιδιού για παιδιά (Funday) στο Arsos Country Club.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 Αυγούστου 8:30μ.μ. Μεγάλη Χοροεσπερίδα στην αυλή του Δημ. Σχολείου με το 8μελές μουσικό σχήμα <<Σινιάλο>> . Είσοδος 5 Ευρώ. Κρατείστε έγκαιρα θέσεις. Στο χώρο της χοροεσπερίδας θα διατίθενται φαγητά και ποτά σε λογικές τιμές.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 Σεπτέμβρη ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΛΟΥΖΕ. Καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τον Χορευτικό όμιλο ΔΙΟΝΥΣΟΣ και το μουσικό σχήμα ΑΝΤΑΜΑ με μουσικές της Κύπρου του Αιγαίου και της Μικράς Ασίας.


« Go Back