Θεατρική Παράσταση (Σια 2/8/2018) - 26/07/2018

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας, σε συνεργασία με το Θέατρο «ΣΚΑΛΑ» ΛΤΔ παρουσιάζουν τη Θεατρική Παράσταση «Εν πκιερώνουμε…! Εν πιερώνουμε…!», μια επίκαιρη κυπριακή κωμωδία του ηθοποιού και συγγραφέα Ανδρέα Νικολαΐδη, σε σκηνοθεσία Ανδρέα Μελέκη.

Το έργο είναι μια εξαιρετική κωμωδία που προκαλεί μεν άφθονο γέλιο, αλλά και που διεγείρει το θεατή να απαντήσει σε κάποια σοβαρά ερωτήματα κοινωνικού περιεχομένου. «Η ιστορία δύο οικογενειών, εργατικών ανθρώπων, που αγωνίζονται με μοναδικό τους όπλο την ανυπακοή σαν πολίτες, κόντρα στην παράλογη σημερινή κοινωνία…. Η επανάσταση των απλών ανθρώπων, όταν οι τιμές των βασικών αγαθών έχουν φθάσει στο απροχώρητο, όταν μαζικές απολύσεις ή μειώσεις ωραρίου και αμοιβών έχουν γίνει καθημερινές, όταν κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους και η ζωή τους έχει γίνει δυσκολότερη από ποτέ. Ο ένας μετά τον άλλον, οι ήρωες του έργου υψώνουν το ανάστημα και τη φωνή διαμαρτυρίας τους».

Στην παράσταση συμμετέχουν οι ηθοποιοί Ανδρέας Μελέκης, Ζωή Κυπριανού, Σοφοκλής Κασκαούνιας, Χρυστάλλα Καλλένου, Λουκάς Λουκά, Φοίβος Γεωργιάδης.

Σας καλούμε όλους για να απολαύσουμε μαζί μια ευχάριστη θεατρική βραδιά, ένα έργο με πολύ γέλιο, με μηνύματα και γραμμένο στην καλή Κυπριακή διάλεκτο, που το κάνει προσιτό και οικείο στο ευρύ κοινό.
Το έργο θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 2 Αυγούστου και ώρα 8:30 μ.μ. στo Κοινοτικό Αμφιθέατρο.

Είσοδος Δωρεάν.

Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας


« Go Back