Καλοκαιρινές Εκδηλώσεις Αυγούστου 2018 (Σαράντι) - 30/07/2018

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Ο Σύνδεσμος Αποδήμων Σαράντι (Σ.Α.Σ.) σας προσκαλεί στις ακόλουθες εκδηλώσεις που διοργανώνει κατά την διάρκεια του Αυγούστου 2018, σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο στο χωριό.

Την Παρασκευή 10 Αυγούστου και ώρα 8.30μμ θεατρική παράσταση από το Θεατρικό Σωματείο «ΠΕΛΑΣΓΟΙ» με το έργο «Εδώ Γιαννής, Εκεί Γιαννής. Που είναι ο Γιαννής» στους ανοικτούς χώρους του εστιατορίου Φυντουκιά. Είσοδος 5 ευρώ. Παιδιά Δημοτικού σχολείου δωρεάν.

Την Κυριακή 12 Αυγούστου και ώρα 8.30μμ ΤΟΜΠΟΛΑ στο καφεστιατόριο «ΦΥΝΤΟΥΚΙΑ».

Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου και ώρα 4.00μμ διαγωνισμός Πιλόττας, Ταβλιού και Κουμκάν στο καφεστιατόριο «ΦΥΝΤΟΥΚΙΑ».

Την Πέμπτη 17 Αυγούστου και ώρα 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία εις μνήμη όλων που έχουν αποβιώσει από τα δυο χωριά Λαγουδερά και Σαράντι κατά τη διάρκεια του 2018. Οργανωτής η Τοπική Επιτροπή Αιμοδοσίας Λαγουδερών και Σαράντι.

Το Σάββατο 18 Αυγούστου και ώρα 8.00 μμ. θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Χοροεσπερίδα του Σ.Α.Σ. με ζωντανή μουσική, φαγητό, ποτό, κλήρωση δώρων και... εκπλήξεις.
Είσοδος: €15 για μεγάλους και €10 για παιδιά Δημοτικού Σχολείου.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλείστε όπως κρατήσετε έγκαιρα τις θέσεις σας, τηλεφωνώντας στον κ. Πανίκο Παναγιώτου στον αριθμό 99639160. Οι θέσεις θα κρατούνται κατά σειρά προτεραιότητας. 

Το Σάββατο 25 Αυγούστου το κοινοτικό συμβούλιο θα πραγματοποιήσει εκδρομή μόνο για τους χωριανούς και απόδημους στον Άγιο Ιωάννη Λαμπαδιστή στον Καλοπαναγιώτη, Παναγία του Κύκκου, Γεύμα στον Πρόδρομο και προσκύνημα στην Παναγιά της Τρικουκιάς.

Διοικητικό Συμβούλιο Συνδέσμου


« Go Back