Πρόγραμμα Εκδηλώσεων για το Έτος 2012 (Ανάγυια) - 23/03/2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΓΥΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012-03-2012

37η Πορεία Χριστοδούλας

Ώρα 13:00

Κυριακή 29/04/2012

Πασχαλινά Παιχνίδια

Ώρα 15:30

Κυριακή 15/04/2012

Πασχαλινά Παιχνίδια

Ώρα 15:30

 

Διάλεξη στην Κοινότητα

Η ώρα θα ανακοινωθεί αργότερα

Ημερομηνία θα ανακοινωθεί αργότερα

Αιμοδοσία της Κοινότητας

Η ώρα θα ανακοινωθεί αργότερα

Δευτέρα 24/09/2012 στο Δημοτικό Σχολείο Ανάγυιας

Εκδρομή Συνταξιούχων

Η ώρα θα ανακοινωθεί αργότερα

Ημερομηνία θα ανακοινωθεί αργότερα

Θεατρική Παράσταση

Η ώρα θα ανακοινωθεί αργότερα

Τόπος και ημερομηνία θα ανακοινωθεί αργότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΡ> 03/2012

Παραδοσιακή Πασχαλινή «Λαμπρατζιά»

Το Κοινοτικό Συμβούλιο σε συνεδρία του ημερ. 17/02/2012 ομόφωνα αποφάσισε όπως συνδράμει στο άναμμα της παραδοσιακής Λαμπρατζιάς από τη νεολαία της Κοινότητας ώστε αυτή να είναι μέσα σε ασφαλή, ακίνδυνα, και νόμιμα πλαίσια προς αποφυγή ανεπιθύμητων εξελίξεων υπό την προϋπόθεση ότι:

-η νεολαία δεν θα προβεί σε παράνομη εκκοπή ευκαλύπτων ή άλλων δένδρων.

-η Λαμπρατζιά να στηθεί σε χώρο που θα υποδειχθεί από το Κοινοτικό Συμβούλιο ώστε να είναι σε ασφαλή απόσταση από το εκκλησίασμα προς αποφυγή οχληρίας και κινδύνων.

Ως εκ τούτου απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους γονείς να ενημερώσουν τα απιδιά τους και να τα καλέσουν να συνεργαστούν με το Κοινοτικό Συμβούλιο.

Τέλος απευθύνουμε και έκκληση να απομονώσει τυχόν ταραξίες που θα προσπαθήσουν να εισχωρήσουν μεταξύ τους ώστε η διοργάνωση της παραδοσιακής Λαμπρατζιάς της Ανάγυιας να αποτελέσει σημείο αναφοράς και παράδειγμα προς μίμηση για άλλες Κοινότητες.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΡ> 04/2012

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  1. Το βράδυ της Ανάστασης μετά το πέρας της Θείας λειτουργίας θα προσφερθεί σε όλους τους πιστούς φλαούνα και κόκκινο αυγό.
  2. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα οργανώνουμε στις 3:30μ.μ. πασχαλινά παιχνίδια μέσα στο γήπεδο του Δημοτικού Σχολείου, με στόχο τη ψυχαγωγία των κατοίκων της Κοινότητας και των προσκεκλημένων τους, ως επίσης και για την προβολή των ηθών και εθίμων του χωριού μας.
  3. Για την Κυριακή του Πάσχα έχουμε εκμισθώσει Ειδικό Συνεργείο, από έμπειρα άτομα, το οποίο θα διοργανώσει παραδοσιακά παιχνίδια, διαγωνισμούς με έπαθλα για τους νικητές των παιχνιδιών και μουσική.
  4. Στο χώρο των εκδηλώσεων θα προσφέρονται δωρεάν από το Κοινοτικό Συμβούλιο γλυκά, ξηροί καρποί κ.τ.λ.

Καλούμε όλους τους συγχωριανούς μας να προσέλθουν για να λάβουν μέρος ή/και να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις. Για τους ηλικιωμένους θα υπάρχουν καρέκλες για άνετη παρακολούθηση.

Σημ: Παρακαλούμε προσκαλέστε στις εκδηλώσεις τα παιδιά, τα αδέλφια σας και άλλους συγγενείς που δεν διαμένουν στην Κοινότητα.

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΡ> 05/2012

Είναι με ικανοποίηση που επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα της αιμοδοσίας που οργανώθηκε στην Κοινότητα μας στις 5 Μαρτίου εις μνήμη της εκλιπούσας Χρυστάλλας Σταύρου.

Συγχαίρουμε τους αιμοδότες συγχωριανούς μας που προσήλθαν για να προσφέρουν «σταγόνα ζωής» στον πάσχοντα συνάνθρωπο με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 37 φιάλες αίματος.

Γνωρίζεται βέβαια ότι οι δυνατότητες της Κοινότητας μας είναι πολύ μεγαλύτερες και αναμένουμε ότι υφιστάμενοι και νέοι αιμοδότες θα προσέλθουν μαζικά στην επόμενη αιμοδοσία που θα οργανωθεί στις 24 Σεπτεμβρίου. Η αιμοδοσία αυτή θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη της εκλιπούσας Χρυστάλλας Χρίστου.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΙΜΟΔΟΤΗ!
ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ!


« Go Back