Πασχαλινές Εκδηλώσεις (Κακοπετριά) - 09/04/2012

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑΣ


ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑΣ
Η Επιτροπή Εκδηλώσεων της Κοινότητας Κακοπετριάς σας προσκαλεί και φέτος στις εκδηλώσεις που προγραμματίζει το τριήμερο του Πάσχα στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Κακοπετριάς. Αναλυτικά το πρόγραμμα του τριημέρου περιλαμβάνει τα πιο κάτω: 

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, γύρω στις 5.00μ.μ., με τη συμμετοχή όλων των κατοίκων και των φ’ιλων της Κακοπετριάς θα ζωντανέψουν παραδοσιακά παιχνίδια όπως «η συτζιά», «ο κάμηλος», «η βασιλιτζιά», «η σούσα», «ο ζίζιρος» παράλληλα με αγώνες σακκουλοδρομίας, αυγοδρομίας, διελκυστίνδας «σιοινί» κ.ά. Εκεί, τηρώντας τα πασχαλινά έθιμα, θα προσφερθεί κόκκινο αυγό και παραδοσιακή φλαούνα.
Ο DJ Χαράλαμπος Μηναΐδης θα μας κρατεί συντροφιά με τη μουσική του και στις τρεις μέρες των Εκδηλώσεων.
Τα μικρά παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να βάψουν τα πρόσωπά τους από τη μακιγιέρ κα Όλγα Μαραγκού.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Τα παιχνίδια θα αρχίσουν γύρω στις 5.00μ.μ. Στη συνέχεια το Κέντρο Νεότητας Κακοπετριάς θα διοργανώσει παιχνίδι Θησαυρού για τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου. Στους νικητές θα απονεμηθούν διάφορα βραβεία. Το βράδυ γύρω στις 07:30 μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παράσταση καραγκιόζη από το γνωστό καραγκιοζοπαίχτη κ. Γεώργιο Ιδαλία.
Καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα προσφέρονται ζεστοί λοκμάδες. 

ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Παραδοσιακά παιχνίδια και διασκέδαση με μουσική, χορό, τραγούδι, τσιαττιστά θα περιλαμβάνει η Τρίτη μέρα των εκδηλώσεων και πάλι στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου. Μαζί μας θα βρίσκεται το χορευτικό συγκρότημα των Ελλήνων της ομογένειας της Αυστραλίας ΠΑΡΘΕΝΩΝ, για να μας χορέψει ελληνικούς, κυπριακούς και σερβικούς παραδοσιακούς χορούς. Το βράδυ, γύρω στις 8:30μ.μ. θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση με ποτό και σουβλάκια για όλους τους παρευρισκόμενους. Σας περιμένουμε. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ «ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ»

Σημ: Στην Επιτροπή Εκδηλώσεων μετέχουν ισότιμα το Κοινοτικό Συμβούλιο και όλα τα οργανωμένα σύνολα της Κοινότητας.


« Go Back