Δενδροφύτευση Κέντρου Νεότητος (Φασούλα) - 27/04/2012

To Κέντρο Νεότητας Φασούλας στα πλαίσια της εκστρατείας καθαριότητας στην Κοινότητα Φασούλας, διοργανώνει δύο δραστηριότητες αφιερωμένες στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος
Στις 5 Μαίου 2012, ώρα 18.00 στην αίθουσα συνελεύσεων του Κοινοτικού Συμβουλίου Φασούλας: θα διεξαχθεί ημερίδα/θεματικό συνέδριο, το οποίο θα διαφωτίζει για τις τακτικές μείωσης των οικιακών αποβλήτων (π.χ κομποστοποίηση) καθώς και για άλλα θέματα που αφορούν το περιβάλλον. Μαζί μας εκπρόσωποι του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών.

Στις 6 Μαίου 2012, ώρα 10.30 π.μ μαζευόμαστε στο προαύλιο του Κέντρου Νεότητας Φασούλας για να προχωρήσουμε σε δενδροφύτευση Η ομάδα μας ευαίσθητη σε θέματα περιβάλλοντος, δηλώνει συμμετοχή στην προσπάθεια για δενδροφύτευση στο χώρο της Κοινότητας Φασούλας και καλεί τα μέλη και τους φίλους της, να δώσουν το παρόν τους σ' αυτή την προσπάθεια, που οργανώνεται με σκοπό τον εξωραϊσμό της Κοινότητας μας.

« Go Back