1η Συνεστίαση Αγίας Μαρίνας Ξυλιάτου - 28/05/2012

Αγαπητοί Συγχωριανοί – Απόδημοι και Φίλοι της Αγίας Μαρίνας Ξυλιάτου

Το Κοινοτικό Συμβούλιο της Κοινότητας μας μέσα στα πλαίσια της Κοινωνικής του προσφοράς αποφάσισε να διοργανώσει την 1η συνεστίαση της Κοινότητας στις 29/6/12 στο γήπεδο του Δημοτικού Σχολείου. Κατά της εκδήλωση αυτή θα τιμηθούν οι διατελέσαντες κατά καιρούς Κοινοτάρχες στην Αγία Μαρίνα από το 1960 (ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας) μέχρι το 2006 που τυγχάνει να βρίσκονται όλοι στην ζωή, καθώς και ο Έπαρχος Λευκωσίας και η Υπουργός Εσωτερικών για την προσφορά τους προς την κοινότητα μας.
Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των χωριανών, των αποδήμων και των φίλων της Αγίας Μαρίνας με μοναδικό μέλημα την πρόοδο και την ανάπτυξη της κοινότητας μας.
Στόχος μας είναι όσο το δυνατό να μαζευτούμε περισσότεροι ούτως ώστε να καθιερωθεί η εκδήλωση (να γίνει θεσμός) που πιστεύουμε ότι θα είναι η αρχή μιας νέας αναπτυξιακής και προοδευτικής πορείας.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει εκτός από το τελετουργικό πρόγραμμα (απονομή πλακετών) φαγητό – κυπριακό ποτό και ζωντανή μουσική καθώς και καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τον Νεοϊδρυθέντα Λαογραφικό Όμιλο της Κοινότητας και το Κοινοτικό Συμβούλιο Νεολαίας.
Η τιμή για ενήλικες καθορίστηκε στα €10 και στα παιδιά μέχρι 12 ετών (Δημοτικού) €5.
Αναμένουμε την συμμετοχή σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Σημείωση: Για καλύτερη διοργάνωση παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 20/6/12 στα τηλ: 22852775 – 99686138 και 99594424


« Go Back