ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ (ΝΙΚΗΤΑΡΙ) - 03/12/2012

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΙΚΗΤΑΡΙΟΥ
ΚΑΙ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΤΑΜΑ»

Πρόσκληση σε Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση

Προσκαλείσθε στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που θα γίνει στην Κοινότητα Νικηταρίου την 15η Δεκεμβρίου 2012, Σάββατο, 4.00μ.μ. Εκατοντάδες παιδιά με αναμμένα φαναράκια, θα πορευθούν στο αρχαίο εκκλησάκι του Προδρόμου μαζί με κατοίκους από όλη την περιοχή και τη Λευκωσία. Καθ’ οδόν γυναίκες στα ξωπόρτια θα καπνίζουν την πομπή και θα την υποδέχονται με τον παραδοσιακό τρόπο με τις μερρέχες – μυριστικές. Εν τω μεταξύ μέσα από το εκκλησάκι θα εκπέμπονται παννύχιοι ύμνοι.

Στην επιστροφή στην πλατεία του Κοινοτικού Κέντρου, το ΤΑΜΑ και η κοινότητα Νικηταρίου θα περιποιηθούν όλο τον κόσμο, σε ένα παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο γλέντι, με πίττες, κάστανα, ζεστό κρασί και αρώματα, όλα δωρεάν, ενώ οι σόμπες θα καίνε έξω στην πλατεία. Συμμετέχουν οι χορωδίες των τοπικών σχολείων και η ορχήστρα της Εθνικής Φρουράς περιοχής Τροόδους και άλλα οργανωμένα σύνολα, όπως η Χριστιανική Ένωση Γυναικών Λατσιών και το 71ο Σύστημα Προσκόπων και άλλα.
Φίλοι μας! Προγραμματισθείτε και μην λείψετε από τη μεγάλη αυτή γιορτή που θα μας ενώσει, χωρίς κανένα συμφέρον, παρά μόνο την ΑΓΑΠΗ και την ΧΑΡΑ, Εκείνου που γεννιέται!!!!!
Φέρετε μαζί σας και όσους αγαπάτε.
Θα είναι μια υπενθύμιση πως ότι και να συμβαίνει στην πολύπαθη πατρίδα μας, οφείλουμε να μεταφέρουμε άσβεστο το Φως του αστεριού του νεογέννητου Χριστού από γενιά σε γενιά, ενωμένοι δημιουργικοί. Το χρωστούμε σε όσους έχουν φύγει και σε αυτούς που θα έρθουν!!
Οι Κύπριοι το έχουμε αποδείξει κι άλλες φορές στην πορεία μας ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Η Πρόεδρος του ΤΑΜΑΤΟΣ Δρ Βάσω Παπαβασιλείου

Ο Πρόεδρος Νικηταρίου Κυριάκος Αλεξάνδρου


« Go Back