ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑ) - 18/12/2012

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑΣ

Γιορτινές Εκδηλώσεις

Με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το Κοινοτικό Συμβούλιο Κακοπετριάς μαζί με όλους τους οργανωμένους φορείς της Κοινότητάς μας, σας προσκαλούν στη μεγάλη γιορταστική εκδήλωση, την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012.

Η όλη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 5.00μ.μ. στο κομμάτι του δρόμου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ που βρίσκεται μπροστά από τα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Στην εκδήλωση θα προσφέρονται δωρεάν σε όλους τους παρευρισκόμενους, από το ειδικά διαρρυθμισμένο περίπτερο της ΚΕΟ, μερικά από τα προϊόντα της εταιρείας όπως: κρασί, μπύρα, ζιβανία και νερό ’γιος Νικόλαος.


Μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου και των άλλων οργανωμένων φορέων θα ψήνουν στις φουκούδες τα παραδοσιακά κάστανα. Παράλληλα θα διατίθενται για όλο τον κόσμο σιταροπούλες, μαλλί της γριάς, λοκμάδες, ξηροί καρποί, ζεστό κρασί και άλλα παραδοσιακά εδέσματα.

Τα παιδάκια θα έχουν την ευκαιρία να βάψουν τα προσωπάκια τους με διάφορες ζωγραφιές (face painter) και παράλληλα να χαρούν τη συντροφιά του κλόουν με τα διάφορα αστεία του.

Ξεχωριστή τέλος η παρουσία του ’η Βασίλη που θα μοιράζει δώρα στα παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η χορωδία της Σ.Π.Ε. Κακοπετριάς και Γαλάτας θα μας κρατεί συντροφιά με τα παραδοσιακά κάλαντα και άλλα επίκαιρα τραγούδια.

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους.
Καλές Γιορτές

    

Συνδιοργανωτές: Κοινοτικό Συμβούλιο, Τοπική Εκκλησία, Σύνδεσμος Γονέων Περιφερειακού Δημοτικού Σχολείου, Σύνδεσμος Γονέων Δημόσιου Νηπιαγωγείου, Φορέας Πολιτιστικής Ανάπτυξης, Κέντρο Νεότητας, ΠΑΟΚ.


« Go Back