ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ (ΦΟΙΝΙΚΑΡΙΑ- 7/9/2013) - 20/08/2013

Φίλε / φίλη
 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την 7η Σεπτεμβρίου 2013, ώρα 8.00μ.μ. θα πραγματοποιήσουμε την καθιερωμένη ετήσια χοροεσπερίδα μας στο κοινοτικό πάρκο της κοινότητας μας Φοινικάρια, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Αποδήμων και Φίλων Φοινικαριών.  Θα είναι μεγάλη τιμή για μας να παρευρεθείτε σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά. 

Φέτος η ετήσια χοροεσπερίδα μας θα τελεί υπό την αιγίδα του Έντιμου Υπουργού Γεωργίας και Φυσικών Πόρων κ. Νίκου Κουγιάλη.
 
Η προσπάθεια και η επιθυμία της μεγάλης οικογένειας των Φοινικαριωτών είναι να ζήσουν αυτήν την υπέροχη βραδιά μαζί με τους κατοίκους των γειτονικών κοινοτήτων.
 
Θα σας φιλοξενήσουμε όπως πάντα, και θα σας φιλέψουμε με τα παραδοσιακά φαγητά τταβά και ρέσι (φτιαγμένο από τους μάστρους του ρεσιού συγχωριανούς και φίλους Τηλέμαχο Χριστοφή, Ανδρέα Γενά και Θεοδόση Δημητρίου), πλούσιο μπουφέ και εκλεκτό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από οκταμελές σχήμα.  Στην παρέα μας θα είναι και ο φίλος και συγχωριανός μας Μάκης Χρυσοστόμου με το βιολί του σε κυπριακό και νησιώτικο ρεπερτόριο.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο θέλοντας να σας ευχαριστήσει για την παρουσία σας, κατά την αποχώρηση σας από τη χοροεσπερίδα θα σας προσφέρει σε συσκευασία το πασίγνωστο Φοινικαρκώτικο ρέσι για να το πάρετε στο σπίτι σας.
Κοπιάστε όλοι μικροί και μεγάλοι στο Κοινοτικό Πάρκο να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε.
 
Τιμή εισόδου: για ενήλικες €15 με απεριόριστο φαγητό και ποτό (συμπεριλαμβανομένου και κρασιού) και για παιδιά €10.
Ευελπιστούμε να σας έχουμε μαζί μας.  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ


« Go Back