Μύρωμα Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου (Ποτάμι 9-10/5/2014) - 28/01/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Μύρωμα Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου

Μετά από συνεννόηση με την Μητρόπολη και τις ευλογίες του μητροπολίτη μας, κ.κ. Νεόφυτου, το μύρωμα της εκκλησίας μας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 09 Μαΐου 2014 και Σάββατο 10 Μαΐου 2014.

Το μύρωμα της εκκλησίας μας αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός για την κοινότητά μας και ευελπιστούμε στη συμβολή όλων μας για την υλοποίησή του, με απόλυτο σεβασμό και ταπεινότητα.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα πιο κάτω:

1. Έχει ετοιμαστεί κατάλογος με ονόματα κατοίκων, αποδήμων και φίλων της κοινότητας για ενημέρωση.

2. Έχουν ξεκινήσει διάφορες εργασίες για αποπεράτωση του ναού.

3. Θα ετοιμαστούν και θα σταλούν στους πιστούς δίπτυχα των εγκαινίων για ενημέρωση και θα επισυναφθεί φάκελος για όσους ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν για το σκοπό αυτό. Τα ποσά που θα συνεισφέρει ο καθένας θα παραμείνουν άκρως εμπιστευτικά. Τα ονόματα αυτών που θα συνεισφέρουν θα καταχωρηθούν και θα μνημονεύονται.

4. Όσοι επιθυμούν να γίνουν ανάδοχοι του ναού, θα πρέπει να συνεισφέρουν το ελάχιστο χρηματικό ποσό των €500,00. Τα ονόματά τους θα χαραχθούν στην αναμνηστική πλάκα των εγκαινίων. Γι’ αυτό θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να δώσουν τις εισφορές τους και τα ονόματά τους στους επιτρόπους παίρνοντας πάντα απόδειξη και αυτό μπορεί να ξεκινήσει άμεσα. Με τον τρόπο αυτό βοηθούμε και στην αποπεράτωση του ναού το συντομότερο πριν τα εγκαίνια.

Όσοι από τους αναδόχους επιθυμούν να πληρώσουν το ποσό που διαθέτουν για το σκοπό αυτό με δόσεις, παρακαλούμε να έρθουν σε επαφή με οποιοδήποτε μέλος της εκκλησιαστικής επιτροπής για διευθέτηση.

5. Ενημέρωση θα γίνεται τακτικά στην εκκλησία αλλά και μέσω ταχυδρομείου.

 

Από την Εκκλησιαστική Επιτροπή
Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ποτάμι
Ιανουάριος 2014


« Go Back