Καθαρίζουμε την Κύπρο σε μια μέρα (Σια 6/4/2014) - 03/04/2014

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας, σας ενημερώνει ότι θα συμμετάσχει στην παγκύπρια εκστρατεία της ομάδας «ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ», υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κ. Ιωάννας Παναγιώτου.

Η ομάδα «ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ», είναι μέρος της καμπάνιας «Let’s do it World!”, μιας παγκόσμιας εκστρατείας καθαρισμού, που στόχο έχει να απαλλάξει τις φυσικές περιοχές του κόσμου από σκουπίδια. Η οργάνωση αυτή, θεωρείται η μεγαλύτερη κίνηση πολιτών και το μεγαλύτερο εθελοντικό πρόγραμμα που έχει οργανωθεί στον κόσμο.

Η πρώτη συμμετοχή της Κύπρου ήταν το 2012 με συμμετοχή 4000 εθελοντών και συλλογή πέραν των 20 τόνων σκουπιδιών από διάφορες περιοχές. Φέτος η εκστρατεία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Απριλίου.

Στην εξαιρετική αυτή προσπάθεια, συμμετέχει και η κοινότητά μας, με στόχο τον καθαρισμό από σκουπίδια του δρόμου Σιας-Μοσφιλωτής. Σημείο εκκίνησης είναι το Κοινοτικό Συμβούλιο στις 10:30 π.μ.

Καλούμαστε όλοι όπως στηρίξουμε την εξαιρετική αυτή προσπάθεια, γιατί η επιτυχία της εκστρατείας ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, στηρίζεται στον εθελοντισμό και την αγάπη όλων μας, για το περιβάλλον στο οποίο ζούμε. 

 

Κοινοτικό Συμβούλιο Σιας


« Go Back