| | | |
Αρχική Σελίδα


περισσότερα βίντεο >>
Αρχική Σελίδα / Πάμε Εκδρομή / Πάφος / Μέσανα
Μέσανα

Στα βορειοανατολικά της πόλης της Πάφου βρίσκονται τα Μέσανα, ένα μικρό χωριό που καταφέρνει να γοητεύσει τον κάθε επισκέπτη με τη γραφικότητά του. Περιδιαβαίνοντας στα Μέσανα, συναντά κανείς σημαντικά εκκλησιαστικά μνημεία σπίτια λαϊκής αρχιτεκτονικής, φιδίσια δρομάκια, αμπέλια και άλλες πολλές ομορφιές.

Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε την εκκλησία του Αγίου Τυχικού και τη Μονή του Αγίου Γεωργίου των Κομάνων. Αξίζει να επισκεφθείτε τον εκδρομικό χώρο “Περνέρι” που βρίσκεται στο νότιο άκρο του χωριού, αλλά και να περιπλανηθείτε στα στενά του δρομάκια όπου θα συναντήσετε παραδοσιακά σπίτια, ένα καφενείο και το πέτρινο κτήριο του Κοινοτικού Συμβουλίου. Επιπρόσθετα, στα Μέσανα θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε πολλές φυσικές ομορφιές, όπως τους αιωνόβιους δρύες και τις αποστολικές ελιές.

Πού θα μείνω*:

  • Δεν υπάρχουν αγροτουριστικά καταλύματα στα Μέσανα. Μπορείτε, όμως, να μείνετε σε ένα κοντινό χωριό, όπως στη Σαλαμιού και στον Άγιο Νικόλαο.

Πού θα φάω*:

  • Δεν υπάρχουν εστιατόρια/ ταβέρνες στα Μέσανα. Μπορείτε, όμως, να βρείτε εστιατόρια/ ταβέρνες σε ένα κοντινό χωριό, όπως στη Σαλαμιού και στον Άγιο Νικόλαο.

Πού βρίσκεται το χωριό: Χάρτης

Περισσότερα: Ιστοσελίδα Μεσάνων

 
 
 
 
*Οι πληροφορίες δόθηκαν από το Κοινοτικό Συμβούλιο ή λήφθηκαν από την ιστοσελίδα του Κοινοτικού Συμβουλίου. 

Τυπώστε Αρχή Σελίδας Ταχυδρομήστε
Designed & Developed by NETinfo Services Ltd.
No images, text or other material whatsoever from this website may be copied, published, re-produced or otherwise used
without the written permission of NETinfo Services Ltd.